Registrujte se na Estrellas de Maite Serbia!
Najbolji forum o mexičkoj pevačici i glumici Maite Perroni. Sve o njoj, od poslednjih vesti i slika, možete pronaći na našem 4umu. Klikom na 'Register' možete se pridružiti velikom klubu fanova.
Ako ste, ipak, već registrovani, pristupite i nastavite zabavu!

Pozdrav od EDMS admin tima.
Registrujte se na Estrellas de Maite Serbia!
Najbolji forum o mexičkoj pevačici i glumici Maite Perroni. Sve o njoj, od poslednjih vesti i slika, možete pronaći na našem 4umu. Klikom na 'Register' možete se pridružiti velikom klubu fanova.
Ako ste, ipak, već registrovani, pristupite i nastavite zabavu!

Pozdrav od EDMS admin tima.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesSearchRegisterLog in

u vezi sa svinjskim gripom..

Go down 
+4
EDM Serbia
Ksenija
Danijela Starcev
*Ivana*Perroni*
8 posters
AuthorMessage
*Ivana*Perroni*
_Administrator
_Administrator
*Ivana*Perroni*

Cantidad de envíos : 823

u vezi sa svinjskim gripom.. Empty
PostSubject: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitimeSun Nov 01, 2009 10:57 pm

morala sam da otvorim temu....stavicu vam poruku koju sam dobila na face0u..:D..

PROCURELA NA VIDELO PRAVA ISTINA O SVINJSKOM GRIPU - DEPOPULACIJA SVETA!!!

Ne znam koliko je istina ali vredi pročitati

Dakle, konačno se jedna hrabra zena iz Austrije usudila da iznese pravu istinu
pred svetsku javnost i zbog toga je za svega nekoliko dana izgubila posao,
što je dokaz da prisilna vakcinacija u SAD-u, Kanadi, Australiji i V. Britaniji
nije ni malo bezazlena i bezopasna!! U tim zemljama mora da se vakciniše
100% stanovnistva inače im preti godinu dana zatvora ili kazna od
250.000 USD kao npr. u SAD. U mnogim drugim zemljama vakcinisaće ce se ili
svo stanovništvo ili veliki procenat!! Hrvatska je naručila cca. 2,5
milona vakcine, Srbija takodje.

Vakcinacija ce početi na jesen i tada ce putem vakcine zaraziti zdrave ljude,
a kad počnu masovna umiranja sluzbeno objasnjenje u medijima
glasiće da je "virus mutirao", i da više ne mogu da ga zaustave!!!

Budite mudri i pametni, istražite ovu temu, i nemojte nikako da se vakcinišete
protiv svinjskog gripa, previše je stvari sumnjivo i nelogično pa ćete i
dalje ostati medu živima... Kliknite dole na link i procitajte tekst - ako to sve
nije istina - zasto je žena onda tako brzo dobila otkaz i gomilu pretnji?!

Depopulacija znači istrebljenje, eliminacija, ubistvo 90% postojećeg
svetskog stanovništva od strane NWO(New World Ordera - Novog svetskog
poretka). Mislim da ste i vi medu njima pa bi vam ovaj tekst mogao biti
zanimljiv... Proizvodač vakcine je firma Baxter koja je vec 5-6 puta
"SLUČAJNO ZARAZILA" sasvim zdrave ljude svojim vakcinama.
Moralo bi da vam bude sumnjivo i to kako su tako brzo posle pojave svinjskog gripa
uspeli da naprave vakcinu? Jer su je već imali, ali vi je nećete dobiti već grupa odabranih!
A vama će dati ne vakcinu već virus gripa.

PROSLEDITE DALJE OVAJ MEJL SVOJIM PRIJATELJIMA I ROĐACIMA
DA BI SHVATILI ŠTA SE SPREMA.... AKO SPASETE NEKOME GLAVU, BOG CE VAM LAKSE
PROGLEDATI KROZ PRSTE KAD DODE DAN NAPLATE ;-)

POZDRAV!

Kliknite na ovde navedenu adresu i pročitajte članak:

http://www.javno.com/hr-svijet/kaznena-prijava-zbog-zavjere-protiv-covjecanstva_270289
Kaznena prijava zbog zavjere protiv čovječanstva - Svijet - Javno
Source: www.javno.com

Austrijska novinarka tvrdi: Svinjska gripa je napravljena kako bi se cjepivom prorijedilo populaciju planete i ostvarila globalna kontrola
Kaznena prijava zbog zavjere protiv čovječanstva - Svijet - Javno
Извор: www.javno.com

Austrijska novinarka tvrdi: Svinjska gripa je napravljena kako bi se cjepivom prorijedilo populaciju planete i ostvarila globalna kontrola!
Back to top Go down
http://disneystars-serbia.forumotion.com/
Danijela Starcev
_EDMS Memeber
_EDMS Memeber
Danijela Starcev

Cantidad de envíos : 2548

PostSubject: Re: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitimeSun Nov 01, 2009 11:11 pm

auu brate ne verujem ja ovo... :) :) :) :) :) samo sam pocela da citam mrzi me dalje da citam ne mogu.. :P :P :P hvala u svakom slucaju..kissss jubim
Back to top Go down
*Ivana*Perroni*
_Administrator
_Administrator
*Ivana*Perroni*

PostSubject: Re: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitimeSun Nov 01, 2009 11:16 pm

evo prepricacu ti...radi se o tome kako oce da svi umremo...posto piju zdrave osobe pa da se mi razbolimo..e prc cu da se razbolim...je*em im m****...xD
Back to top Go down
Ksenija
_Administrator
_Administrator
Ksenija

Cantidad de envíos : 2680

PostSubject: Re: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitimeMon Nov 02, 2009 10:54 pm

a ne ja mislim da su smislili ove gripove da bi smanjili broj stanovnistva....provaljujete uvek se pojavi u zemljama kao mexico, kina? to je jer tamo ima previse stanovnistva...a neke moje durgarice kazu da su ga nazvali svinjski u inat meksikancima jer oni imaju dobre svinje tj dobro meso =))
Back to top Go down
http://anahiparasiempre.zforum.biz
EDM Serbia
_Administrator
_Administrator
EDM Serbia

Cantidad de envíos : 1696

PostSubject: Re: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitimeMon Nov 02, 2009 11:10 pm

e ljudi ovo nije tacno....xaxaxaxa....
nash sta je prava istina....
da su neki glupi naucnici istrazivali viruse kod zivotinja, i trazili lekove za zivotinje....
i kako su radili ne opremnjeni taj virus se preneo na njih i uljutskom telu on mutira i postaje drugaciji virus(tj grip) i onda dolazi do pogorsanja rada disajnih puteva i samim tim do povecane temperature...i naravno da nije cilj ljudima da pobiju sve ljude...pa brt samo budal moze to da kaze...bash sam se lepo nasmejala...drugo ona je dobila otkaz, bash zato da ne bi sirila gluposti...i naravno da su joj pretili kada laze ljude...i samim tim stvara mrznju prema dobrim ljudima koji hoce da izlece druge....
naravno da imaju vakcinu kada je to kao i svaki drugi grip....samo sto je jaci virus i onda jace utice na ljude...zato sto je nastao kod zivotinja...nadam se da vam je sad jasnije...xD
Back to top Go down
http://www.maiteserbia.com
Pollita
_Active Member
_Active Member
Pollita

Cantidad de envíos : 44

PostSubject: Re: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitimeWed Nov 04, 2009 11:34 pm

Ma nemam blage...Mene licno bas i ne potresa svinski grip...Realno ako mi nije sudjeno necu ga dobiti ili obrnuto...Naravno da se pridrzavam pravila za pranje ruku itd....A danas smo nosili maske u skolu...Jao kako je bilo zanimljivo!!!!Valjali smo se od smeha...a inace kod nas u skolu dolazi samo nas 9 u odeljenu...Mislim na svoje odeljenje!!!
Back to top Go down
Danijela Starcev
_EDMS Memeber
_EDMS Memeber
Danijela Starcev

Cantidad de envíos : 2548

PostSubject: Re: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitimeThu Nov 05, 2009 2:08 am

auu pollita tvoja skola se znaci spremila aaa..??? kod nas niko ne nosi to...msm maske.... :P :P :P

ma daj bre...ni ja se za sad ne cimam oko toga..ako prigusti naravno da cu da se cuvam i bezim axaxxaxaaa... :) :) :) lol kisss
Back to top Go down
~*gaga~*
_Moderator
_Moderator
~*gaga~*

Cantidad de envíos : 605

PostSubject: Re: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitimeThu Nov 05, 2009 9:38 pm

Hvala za informaciju....moguce je da je tacno!!Iskreno,ja se ne bojim tog virusa...pravila kao za svaku bolest tj.grip!Prati ruke,biti udaljen od te osobe bar 1 metar itd,nego pravi se tolika drama oko njega i ljudi panice....pa Boze moj ako me zakaci...sto bi reko moj razredni BOLEST NE BIRA!!!
Back to top Go down
*Ivana*Perroni*
_Administrator
_Administrator
*Ivana*Perroni*

PostSubject: Re: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitimeFri Nov 06, 2009 1:45 pm

moramo se pazimo..xDDDDD
Back to top Go down
Mina
_Administrator
_Administrator
Mina

Cantidad de envíos : 213

PostSubject: Re: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitimeFri Nov 06, 2009 5:40 pm

Jaooo dajte xDDD>.>Naravno da ovo nije tachno.. Msm koja je korist od toga da se poubijaju ljudi .. Apsolutno nikakva! ..Msm ajde da se uzmemo u pamet i ne verujemo u ovakva sr*** xD
Back to top Go down
http://www.dmserbia.org
REBELDE girl
_New Member
_New Member
REBELDE girl

Cantidad de envíos : 22

PostSubject: Re: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitimeFri Nov 20, 2009 10:19 pm

ovo je sve tacno...Mina imaju oni velike koristi od toga!
I meni isreno ne pada na pamet da primim tu vakcinu!
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: u vezi sa svinjskim gripom..   u vezi sa svinjskim gripom.. Icon_minitime

Back to top Go down

u vezi sa svinjskim gripom..
Back to top 
Page 1 of 1